Genel olarak Milka veya ürünlerimiz hakkında bir sorunuz mu var? Belki cevabını burada bulabilirsiniz.
Evinizde, çikolatayı güneş ışığına doğrudan maruz kalan bir yerde veya bir ısı kaynağının yakınında kesinlikle saklamamaya dikkat edin. Çikolatayı 14 ila 18 santigrat derecelik bir sıcaklıkta saklamak idealdir.
Çikolata üzerindeki bu küçük beyaz örtü genel olarak "Yağın beyazlaması" olarak adlandırılmaktadır. Bu durum küften değil, daha ziyade çikolatanın malzemelerinden ve saklama sıcaklığından kaynaklanmaktadır. Çikolata yapmak için, diğer malzemelerin yanında kakao yağı kullanıyoruz. Çikolata biraz fazla yüksek bir sıcaklıkta bekliyorsa, az miktarda kakao yağı çözülür ve çikolatanın yüzeyine çıkarak 'bu beyaz örtüyü' oluşturur. Bu durum kimilerine kışın bir kristalleşmeyi düşündürse de meslek erbabı bunu "Yağın beyazlaması" olarak adlandırır. Sağlık açısından kesinlikle korkulacak bir şey yoktur, yalnızca görünüş etkilenmektedir. Bu nedenle fabrikadan çıkışına kadar çikolatamızın sıcaklığını sürekli olarak kontrol ediyoruz.
"Ürünler" sekmesini tıklayarak, tüm Milka ürünlerimizin, ambalajlarının üzerinde de bulunan, temel besin bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Belirli bir ürünü arıyorsanız, size en yakın ticari satış noktalarının listesini almak için tüketici hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz: +90 800 261 99 11
Bu konuda sıkça talepler alıyoruz. Halihazırda birçok projeyi destekliyoruz, sonuç olarak diğer talepleri karşılayamıyoruz ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz.
Markamıza ve Grubumuza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz, fakat çok fazla talep geldiği için her soruyu cevaplayamıyoruz. Genel bilgiler bu sitede ve www.mondelezinternational.fr adresinde mevcuttur.