Label-TitleMILKA ÇİKOLATA ÇUBUKLARI
İçİndekİler
- 50 g fındık (öğütülmüş)
- 50 g Milka Sütlü Çikolata (ince rendelenmiş)
- 180 g tereyağ
- 100 g pudra şekeri
- 1 yumurta sarısı
- 300 g (2 su bardağı) un
- 50 g Milka Sütlü Çikolata (kaba kıyılmış)
Yapılışı
1
Step
Fındık, ince rendelenmiş çikolata, tereyağı, pudra şekeri, yumurta sarısı ve unu pürüzsüz bir hamur olacak şekilde yoğurun ve yaklaşık 1 saat soğumaya bırakın.
2
Step
Hamuru 1 parmak genişliğinde kesin, yaklaşık 5 cm uzunluğunda çubuk olacak şekilde yuvarlayın, pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine koyun ve önceden ısıtılmış 140 °C fırında (fanlı) 15-20 dakika pişirin. Bir tel rafta soğumaya bırakın.
3
Step
Süsleme için kalan çikolatayı benmari usülüyle eritin, çubuğu çikolatayla süsleyin ve kurumaya bırakın.
- Hazırlama SÜRESİ 30 dakika
Enerji ve besin öğeleri
|
|
Enerji |
16.122 kj |
kcal |
3.850 kcal |
Yağ |
200 g |
Karbonhıdrat |
400 g |
Protein |
50 g |
Web sitemizi açtığınızda, bilgisayarınıza
"cookie". (çerez) yerleştirebiliriz. Böylece siteyi ziyaret ederken tercihlerinizi kaydetmeniz sağlanarak çevrim içi tecrübeniz gelişecektir.